Brunch med mormor på strandbaden nu!


I falsterbo

Min morfar är i Sydafrika och spelar golf, så ikväll är jag hos mormor och gör henne sällskap!=)


MY FEELINGS FOR YOU HAVE ALWAYS BEEN REAL



Ladys night at sara 22


"ett nytt kapitel har börjat"

I fredags jobbade jag min sista dag på JG.. Nu är det hud kliniken som gäller! Dessa fina saker fick jag av mina söta koleger från JG :)

Bästa Karin!!!!


18 Jan 2011 klockan 14.30

En bild säger mer än tusen ord!

17 Januari

TJAAA TJAAA bloggen! Vet ni hur många sånna vidos vi gjorde (eller mest jag Sofie och Sophia sa mest nu börjar det igen när dem såg det hahaha) när vi var i Vietnam, Malaysia & Thailand? Sjukt många!. Synd bara att jag tappade mitt minnes kort till mobilen annars hade jag lätt gett er. . några smakprov.. Haha. Det bästa var när vi låg på nattbussen i Vietnamn från Natrang till Saigon ! Fyyyf****n vad det skumpade och Sophia skulle gå på toaletten på bussen HAHAHAHAHA:P
Och när vi gjorde sittups på flygplatsen 04 och jag råka ta i så mycket att jag åkte in i en man, hahaha.





Oj, klockan är myckat... Sängdags nuuu ! Gonatt .

Min sista arbetshelg är nu avklarad, wii!

           Fest varje helg nu hahaha

     


HAIKO!

Lite bilder på våran Haiko...



liknar en nallebjörn(L)


14 Januari.

Hemma hos Andrea, precis ätit sushi från koi nu laddar vi inför lets dance, wiho.
                        


                  

"vilken j*vla städare"

I morse vaknade jag av vår städare som städar vårat trapphus. Han smällde med städkvasten från ena sidan av trappsteget till den andra sidan, på VARJE trappsteg så hårt att han väcker en och jag är INTE lätt väckt ska jag tala om hahah! Och detta är inte första gången, första gången trodde jag att någon kasta sten på rutan, jag gick upp och märkte då att det kom från trappan, jag titta ut genom nykelhålet och ser då vad städaren gör.. Idiiooot! Men vilken j*vla städare, hur kan han va så snygg!!!

lyx baby lyx

I Mars drar jag och Sofie ! Vi ska på lyx resa, vart säger vi inte än ;).


10 Jan 2011


Jag har legat över toalettstolen halva natten och trott jag skulle döö, sedan helt utslagen i sängen hela dagen.. Jag säger bara fy F*N och bytar samtalsämne där.

Någon plusgrad & lite sol tack! Trött på all snö, kyla och detta deprimerande mörker nu. Därför valde jag att sätta lite sol och värme på min header, PUSS!

NYTT JOBB - CHECK!

I veckan skrev jag kontrakt på HUDMTT, där jag jobbat som timanställd i ca en månad. Den 21 januari lämnar jag JG och kommer då att övergå till HUDMTT 100% dagtid, måndag- fredag =). Riktigt roligt är det där, man får lära sig så otroligt mycket och möta så många olika typer av människor...
                                                    


5 Jan 2011

Så trött jag varit idag har jag inte varit på länge! Har varit sovande medans jag ändå varit vaken, men med några vitamin drinkar och ett antal koppar kaffe klarade jag mig igenom dagen på jobb, yeey. Efter jobbet åkte jag direkt hem till mamma och stupade i säng och sov någon timme tills mina hockey guys kom hem och väkte mig till färdig middag mamma(L) lagat till oss.


Happy new year

 

RSS 2.0