Gott Nytt År!!

Gott Nytt År gott folk! Ikväll smäller det och ett nytt fint 2010 väntar oss.. Jag säger bara GLITTER OCH GLAMMOR;) Hoppas ni alla får en underbar kväll Kanske ses i vimlet;)


06.00

Klockan är nu 06.00 och jag sitter här på bussen med hörlurarna på och tittar ut genom fönstret på dem fåtal folk som är uppe.. Jag kämpar mot mina ögonlock som vill svika.. Jag önskar jag också kunde ligga kvar i min varma sköna säng och få sova några timmar till... Men ikke nu ska man snart börja jobba! ;).






God Jul!

God Jul till er alla! =)


Girls, girls, girls!!


Bild från några dagar sedan när jag var på myntan i lund med Joanna och Tami.. =)


19 December!

Lite julmys hemma hos mig med sofie, eva och emmy:) Sedan vidare mot stan.. Tror du inte jag glömde mitt leg åter igen? hahah Mikis hade dödat mig tur du inte var med;). Men jag gick på magkänsla där jag kände att jag skulle komma in först på harrys sedan etage utan leg hahah!! Dock lite tur att jag känner "Görgen" HAhahahaha. .


Sofie, Jag


Sofie, jag


Eva & emmy

Fest

Fest hemma hos Danii efter båten och sedan etage!







Grappa


Mysig middag på Grappa där vi åt världens godaste pasta! Efter gick vi till Gossip.. :)








Den värsta fredags kvällen i mitt liv...

Det var förra fredagen, kommer aldrig att glömma det..

En mysig fredagskväll förvandlades till världes mardröm... Mamma och jag hade en hemma kväll tillsammans bara vi(L) Vi tittade på idol, i pausen går jag upp för att göra något och rätt som det är hör jag världens smäll där nere och ett rop av mamma.. Jag springer ner från traporna och ser att halen / vardagsrummet står i lågor .. (Mamma skulle sätta igång vår brasa och den exploderar?!!) Det börjar brinna i mammas hand och det tar även fyr på hennes kläder... Jag hoppar från trappan över eldsvådan som går i mattan för att få tag i mamma som snabbt som atans hinner släka elden på sig själv! Jag försöker dra ut mamma men mamma bara skricker..
- Släääck äldeeen! Och slår med en massa filtar.. Jag tar en massa kläder som ligger nära till hans och tillsammans kväver vi älden!! Massa kallvatten på mamma sedan springer jag och tar telefonen och ringer ambulansen, in åker mamma till sjukhuset!! Efter kom jag cyklande som en galning mot akuten.. FYFAN VAD HÄMST DET VAR!!! Mamma fick en regäl bränskadad hand:'(. Men som sagt det var tur i oturn.. Finns dem som varit med om mycket värre saker:( men detta var fruktasvärt.. Åhh min älskade fina mamma fy vad hämst det var!! Vill inte ens tänka på hur det skulle kunna sluta.. Ändå spelas det som en film om och om igen.. :( ! När det händer sånna saker får det verkligen en att tänka till, hur snabbt ens liv verkligen kan förändras det behöver inte ens handla om någon sekund.. 

Vill härmed uppmana att vara tacksam, rädd om och glad för allt man har och alla sina nära och kära(L) Man vet aldrig hur, när ens liv förändras..



 
Min mammas stakars lilla hand:(..

Fyy vad ont detta gjorde i mitt hjärta.. Älskar dig världens bästa mamma(L)

09-12-08




Hur trött kan man bli? haha hade ingen energi överhuvudtaget igår tur jag klarade att jobba alltså efter låg jag endast och sov i soffan då jag inte tittade på tvn tillsammans med min underbara mamma(L).. Idag har jag bara varit hemma och vilat, sitter fortfarande i nattlinne.. Kanske helgens tråkiga hendelse som sugit alla krafter? Nej nu ska jag ut och ta lite luft sedan ska jag hem och fixa mig inför kvällen som börjar på resturang med la famely:)

Trevlig kväll allesammans!

med mormor i stan

 

Var med mormor i stan i fredags och shoppade en hel del! Sedan blev det lunch på graffiti.. Super gott!


Mormor :)

 


"liksom en bergudalbana"


Fasten jag somnade aldeles för sent igår så vaknade jag 08 idag och känner mig ovanligt pigg:D .. Kanske för att jag sov så pass länge som jag ändå gjorde igår vaknade inte förren 13 och hade gått och lagt mig 12 kvällen innan.. Haha, så inte så konstigt varför jag inte kunde somna igårkväll;). Men min sömn går liksom i en bergudalbana som det mästa andra i mitt liv.. Ett par dagar räcker det endast med några fåtal timmars sömn medans andra behöver jag jätte mycket och kan sova hur länge som helst!
Ja, det kanske märks även här i bloggen ibland. . Ibland skriver jag ingenting under flera dagar sen kommer det några dagar då jag kan skriva hur många inlägg som helst, haha! Det är precis som att jag antingen är högst uppe eller längst nere lite så jag är när det gäller vissa saker.. Allt eller inget och inget mellanting;) . Vilket kan vara väldigt bra i vissa lägen men absolut inte i andra.. Jag måste lära mig att hålla en mer jämn kurva i denna "bergudalbana" vilket jag hade mer då för längesen! .


/ Johanna



Hahaha.. Mera kött åt filipe!

Jag och filipe pratar om paradis hotell deltagarna..

quaresma is back snart spelar man på högsta nivån säger:

brudarna e fula
Johanna säger:
inte catja och hon annelie har över bra kropp..
quaresma is back snart spelar man på högsta nivån säger:
annelie e skit ful
Johanna säger:
tycker duu inte hon har braa kropp?
quaresma is back snart spelar man på högsta nivån säger:
hon är sönder oprerad sen gillar nt såna kroppar
Johanna säger:
inte!?
quaresma is back snart spelar man på högsta nivån säger:
för mkt modell
small
Johanna säger:
haha vad gillar du för kroppar
quaresma is back snart spelar man på högsta nivån säger:
hahha
mer kött
hahahha
Johanna säger:
HAHAHAHA
okej
köttiga kroppar
hahahah
quaresma is back snart spelar man på högsta nivån säger:
men hon e fan nt fin
Johanna säger:
hon har fin kropp!!!
quaresma is back snart spelar man på högsta nivån säger:
nej nej

Någon som är vaken!?


Gick och la mig hyfsat tidigt i sängen ikväll 23.00.. Tänkte jag skulle sova i tid men nej kunde inte somna så nu sitter jag här.. Har inte gjort allt för mycket idag rensat min gadrob och städat hela ovanvåningen, så att mamma blev glad.. :) Mot kvällen kom min storebror en stund och efter Sofie.. Vi satt som klistrade framför mammas pojckar och paradis hotell :P .. Vi är lika inne i detta båda två, haha! Buuu för Catja som valde Andreas så Peter fick åka hem.. Ville ju att Andreas skulle uuuuut hahah.. Men han var faktiskt rolig när han låtsades sova när jackii va helt på honom hahaaha..

Ska träffa mormor tidigt imorgon så måste försöka sova nu igen.. Gonatt!



Dec. 4, 2009



Är det ett rop på hjälp? Ett problem som kanske varat under en längre tid!? Starka känslor och många olika tankar...
Eller
Handlar det om att man gett sig fan på något? Och vill att folk skall tro... Vilket jag isåfall bara inte kan förstå.

Detta gör mig väldigt ledssen och jag önskar ingen skulle ha det så! Men man kan ta sig ur det och nå sina mål ändå... Det är inget man vill ha, TRO mig!(L)



C.Ronaldo


Helgen


Lite sen uppdatering om helgen som varit nu innan vi påbörjar en ny..

Helgen blev GALEN! Helt gaaalen haha.. I fredags förfestade Mikis jag, Sara och Sofie sedan gick vi till Harrys och fyyyyyfan vad KUL vi hade.. Men vi fick inte nog så vi fortsatte på efterfest där man vek sig bubbel av skratt varannan menut! Jag kan avslöja att jag vaknade med träningsvärk dagen efter!! Hahaaha pinsamt otränad eller vad? . Heeeel sjuuuka moves? hahaha.. Jag skyller på en blandning. ;D!

I Lördags
blev det ännu mer fest.. Tillsammans med Sofie, Anna och Joanna började vi festen hemma hos Mikis.. När vi fixat oss och kände oss klara för utgång åkte vi på fest hos Andreas och sedan vidare till etage där vi bjöds på shot efter shot drink efter drink! Söndagen bestod utav av vila och en hel del info från lördagen, HAHAH.. (Ett stort HJÄRTA till alla mina fina vänner!) Mot kvällen blev det kycklingsalad & film med mamma och elin som var på besök.







RSS 2.0