Bloggar från min iphone jag fick hem idag.

Älskar mitt fina skal ska visa bild imorgon. Måste sova nu! Gonatt

22 Februari

Klockan är inte mer än 20.45 och jag orkar knappt hålla ögonen öppna mer, har inte gått och lagt mig innan 21 sen jag va tio kanske. Men idag orkar jag inte mer, har haft en TUNG dag och mammas pannbiff med lök gjorde nog sitt.. Godnatt!

"äntligen"

Mamiiimamiii , (L) .
Idag har min fina mamma äntligen kommit hem från Thailand!! :D

Fest pågår


"dagen har kommit"

Nu vet jag, jag har inte vetat det innan men alltid vetat att det kommer komma en dag då jag vet och dagen har kommit.. Jag vet vad jag ska bli!!

Mr COOL!


Sötast.com



110217

Hej! Hoppas allt är bra med er och att ni haft en bra dag. Jag har varit en sombie hela dagen plus att jag fått feta finnar mitt i huvudet, *Bölar!!! Tur man jobbar på hud!!! Börjar med DUNDER kur nu ikväll och hoppas på ett mirakel inatt;)


110216

Jag är på benen igen, jobbat hela dagen och nyss kommit hem från en kompis. Jag är på G, klockan är 00.30, jag har disco men det är sängdags.... Nuu!


Middag med Sara & Sofie (L)



Olala vill ha !!

Exclusive Stina SEK 449, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Jag har aldrig shoppat via internet! Har lyckats hålla mig undan imed att om saker inte sitter EXSAKT som jag vill använder jag inte det och det där med att skicka tillbaka är ju ett skämt, hahaha. Well, blir detta mitt första köp?

SWEET DREAMS

/ J.O

Önskar er alla en fin Alla Hjärtans Dag ! <3



Psyk kaos och sjuk

Har legat hemma hela dagen, är sjuk och full med förkyldningsblåsor i hela munnen :(. Jag känner mig som en bebis och saknar min mamma..

14 Feb 2011

Min kamra fungerar igen, =)


Centiliter & gram

Centiliter & gram igår var riktigt bra!

När vi skulle hem kommer det en kille och hoppar på oss, på skoj. Jag känner inte killen men vet vem han är.. Då kommer det tre springade poliser och tar tag i honom och trycker upp han mot en vägg och börjar skricka, vi bara SLUUUUTA, det va på skoj.. Hahaha så sjukt det såg ut, stakars kille! Dock bra att polisen är uppmärksam, synd bara vid fel tillfällen..

Australia girl

Pratade nyss med min kompis som är i Australien... Misss u missy J. Hon sa snälla uppdatera din blogg oftare och bara för det ska jag försöka göra det!;) Pussss

9 Feb 2011

Vaknade upp nu för en timme sen efter att somnat framför tvn, fy vad konstig jag känner mig helt tum och svag i hela kroppen...

8 Feb 2011

Hemma från utbildningen, shit vad tråkig den var.. Men jag hitta tre nya kompisar, tre nya läkare på min klinik som hjälpte mig att stå ut! Nu ger jag mig ut och springer med en cotch på karin brevid;)

Yee its Monday

Dagen på jobb gick fruktansvärt snabbt, helgen ska vi inte prata om.. Nu ska jag duscha, imorgon ska jag på utbildning..


4 Feb 2011

Det hände som jag varit rädd för varje kväll sen mamma åkte till Thailand, jag försov mig till jobb och jag försov mig duktigt också. (Mamma brukar alltid ringa mig på morgonen och se så att jag är uppe även om jag inte bor hemma längre, när jag bodde hemma drog hon upp mig ur sängen, hahah jag är ingen morgon människa!!) Jag vaknade av telefonen som ringde 8.15 (jag börjar 7.30) det var Mattias från jobb! AAAHH PANIK, jag hade inte hört klockan!!! Han bara skrattade i telefonen medan jag med andan i halsen studsade upp ur sängen och kastade på mig kläderna och slängde mig på cykeln och cyklade som en GALNING till jobb.. Men det löste sig och dagen på jobb blev bra ändå, älskar mitt nya jobb!! Ikväll blir det fredagsmys med M&M :) och imorgon blir det fika och fest;) ..  Pusssss !

Hoppas ni får en trevlig helg (L)

3 Feb 2011


Ingen bra dag.


RSS 2.0