We're choosing the way, we'll do what it takes to get to the top of the highest mountain....

la la la la

Puss på chanpangen




Shopping med lillasyster

Var på Nova och shoppade med lillasyster igår.... Vi handlade några härliga sommartoppar till mackee och ett par nya solglasögon till mig resten av sakerna är hämliga;). Efter all shopping tog vi ett brake och slog oss ned på espresso house, där det blev skones! LOVE.


ETT MINNE FÖR LIVET!

Ta en Titt på min Pappas fina konstverk! =)





http://www.replikakonsult.se/




Kvällspromenad!


"vill bara sätta på mig mina solisar och säga sorry GUYS"



Jobb imorgon 07.00!! KUUUL eller inte. Har ju varit ledig ett x-antal dagar nu och hade inte bangat för några till ;). Ååh jag är inne i en peraiod nu där det är tungt. Jag vill bara sätta på mig mina solisar och säga sorry GUYS. . But I caaaant ! Det är fan illa men det är alltid som jobbigast när man varit ledig, när man väll är där är det lungt. . Nu ska jag sova, Gonatt!


We No Speak Americano




Jag har blivit dålig på att fota tråkigt nog... Innan hade man alltid tusen foto efter en utekväll nu har man bara ett tiotal haha:(




 






Mera Jordgubb

Åt min första jordgubbe på detta året igår dock inte svensk men, Aaaah vad god den var:) . Nu sitter jag hemma hos min brusha och dricker jordgubbssaft muuums=) Mera jordgubb tack!

Ikväll blir det såklart jordgubbens färg, hahaha. Det är ändå roligt med webcam!!! Men herre jisses vilken blekfis jag är, hoppas på sol imorgon så jag kan jobba upp brännan lite annars blir det bus;)



19 Maj 2010

I need shoose hete jag innan idag. Så tog mig en shoppingrunda efter jobb och hittade FEM par (där min lilltå inte klämdes det minsta) haha Yeeej, så jag slog till och köpte dem allihop.. Alltid när man är ute för att köpa något man verkligen behöver hittar man allt annat än det man ska ha.. Skit störigt men så var det ikke för mig idaog;) .. Sånt gillar vi!! Handla även en ny fin plattång eftersom min exploderade häromdagen, skit läskigt!!! Och något linne:)

Jobbar kväll imorgon så det är Naaajs som Baaajs men jobbar med Sofie så det är luungan och sedan är man ledig fyra dagar. Woooho, Ska bli sååå skönt! =)

.


På morgonen/ dagen på jobb kände jag mig såhär..


Nu ikväll känner jag mig såhär.. :)

18 Maj 2010

Lång dag på jobb idag och en till väntar imorgon.. Längtar tills Ons;). Sängen nu, Natti natti !


Gilla gilla gilla Dansa dansa dansa

Det är söndag och det är okej att vara trött.. Jag tror jag är trött men vill inte erkänna det för mig själv. Vill ju inte att denna sköna söndag redan skall vara slut.. Så jag sätter på denna låt och dansar mig in i en annan värld och njuter lite till.. Följ med!!!



Lyssna & njut!


En liten sommarkänsla. .



Onsdags.....

Då vi skaka rööööven av oss.. Idag gör vi det igen! Pussss.




Hej guldkort!






min fruktsalad


mums.

Godkväll



Har ätit dessa hela dagen, inte kostigt att jag har ont i magen nu?

Nu ska jag se nyheterna och äta min fruktsalad som är gjord på banan & clementin.. :)

Städar, andas, städar, andas då städar vi igen....





6 Maj 2010



Hej flickor, pojkar, damer och herrer!

Jag hoppas ni njuter av solen idag? Jag är på benen igen och mår mycket bättre, men inte helt bra. Jag har fortfarande skit ont i halsen och kan knappt prata eller jo prata kan jag som den hesaste bebisen Evaah. Men febrar, snorar, hostar, hostar & HOSTAR gör jag inte mer..

Nej nu ska jag göra lite nytta och städa mitt rum.. Pusss <3

Vitamin Water



Innehållet kretsar kring de olika smakernas unika egenskaper. Varje smak är utformad för att passa ett speciellt tillstånd, exempelvis eftermiddagströtthet, bakfylla osv.

Ändå bra!

Har bara smakat en och den föll mig inte alls i smaken.. Sophia däremot har blivit beroende av just detta Vitamin Water dem är AS goda endligt henne, så hon slog till på stort idag och köpte alla i hela affären... Hahahaha :P




Shit vad mörkt hår jag hade... Nästan svart!



Rihanna - Rude Boy


4 Maj 2010



Här har jag tillbringat mina senaste dagar... I min säng, under mitt täcke!

Jag har varit helt under isen men känner nu hur den sakta med säkert börjar smälta igen.. Jag är rastlös men jag orkar fan inget mer än att gå ner från trappan fråns jag behöver lägga mig ner och vila igen..


RSS 2.0