09-05-29

Var på min gamla skola idag, hämtade ut mitt slutbetyg som säkert legat där och dammat... Var ju ett år sen jag tog studenten nu, helt galet! wellwell sen gick jag loss i affärerna... Köpte en present av sex haha, det är ju så mycket roligare att handla till sig själv! Nej, får fixa resten en annan dag.. Ett måste är att investera mig en störe gadrob sakerna får ju verkligen inte plats längre! Träffade även Joanna (L)

nu måste jag sova ska upp tidigt imorgon. Gonatt!


Olaaa Amigos!


I måndags tog vi en tripp till falsterbo där vi chilledilla och det var skönt.. Fatta vad skön säng min mormor och morfar har. Helt ljuvlig är den!! Tur vi hade filipe med oss, jag och joanna är fan värst på att skrämma upp varandra......... VÄRST! hahaha.


En gång i Chile mitt i natten liggar jag och joanna och sover... (vi sover i samma säng hemma hos joannas Tia) Så börjar joanna GAPSKRIKA!!! Jag ligger precis brevid henne ser på henne och studsar upp från sängen, joanna studsar efter... (jag trode typ det hade kommit en spindel eller något sånt äkligt djur i sängen, jag hatar sånna djur!) Vi springer till rumsdörren, försöker öppna den med darrande häner (haha), den är låst men efter ett tag går den upp.. Vi springer ut i hallen och alla som ligger och sover i dem andra rummen kommer ut springende, QUE PASA, QUE PASSAA QUE PASAA !?!? Jag sitter och skakar medan joanna ligger och skrattar ihjäl sig på golvet Joanna - jag vaknade nuuu, jag sov hade en mardröm.... Man bara :O:O hahahahahaha Jag fick nästan hjärtstopp, blev sååå rädd. !


Igår vann BARCA!!! (Y):):)

I helgen blir det fiiestaaa =) med REEGAAETOON & R&B .....  Bäst!
Idag måste jag fixa lite presenter har hur många studenter som helst att gå på nästa vecka =/, är sjukskriven till måndag.. Men hade riktigt tur med schemat, jobbar endast tre dagar så det är lungt!:)

..nej, nu ska jag kila ha braa! Ciaoo / J

      

 jag                           joanna


Jordgubb / vitchoklad smoothie

Vilket väder det var:) ... En runda till lillatorg med Sofie köpte en smoothie (Jordgubb / Vitchoklad).  Mmm, vad god den var! Men fyy vad kallt det blev helt plötsligt, vi började frysa och linda in oss i deras underbart fina blåa filtar haha.. Blev helt kär i denna färgen ville inte släppa den när vi skulle hem..  Med tända ljus, musik, massa  filtar och varm dricka tillbringade vi resten av kvällen i trädgården... Myyyys ! 



                


"Hög har jag blivit"

Åkt in och ut på sjukhuset hela helgen.. Helt sjukt att en tumme kan vara så smärtsam! Känns helt dumt att klaga över en tumme, det finns ju dem som har det mycket värre:(.. Men faaan vad ont det gjort!..  Mer och mer smärtstillande på samma gång. Hög har jag blivit, men smärtan har bultat.. Liksom tänk om tummen trillat av!

När jag sitter och väntar på en läkaren får jag ett sms hahaha..

- Var har du tagit vägen?
- jag e sjuk, har inflammation i tummen haha=/. Allt bra själv?
- Johanna jag ska opreras imorgon!
- Jasså? varför?
- Jag ska göra penis förminskning:( .
HAHAHAHAHAHAHAHA Idiot, helt störd hahha!  :P

Skickades akut till hand kirurgen där dem öppna den DIREKT . . Thaanks gaad !



Så Marbella en vecka i Maj blir det inte för mig.. Men resa blir det, lite längre fram:)


Måste till frisören nu snart och fixa mitt hår, fast vet inte om jag ska göra d lite mörkare eller behålla det så här ljust som jag har det nu .. Hjälp mig?;D



nej nu måste jag sova.. Gonatt / Johanna


Jo, TJOCK som en falukorv!

Kom till jobbet i torsdags och blev direkt skickad till läkaren, därifrån hemskickad och blev även ledig igår.. Tummen är tjock som en falukorv och jag är insatt på pencillin tre gånger om dagen... Ajaj! . Har nog aldrig propat i mig så många värktabletter som jag gjort under dessa dagarna, galet ont! . In på sjukhuset imorsse då läkaren var väldigt osäker.  Men imorgon öppnar dem den........ Så det blir sjukskrivning för mig ett tag framöver! Som det kan bliii, haha helt sjukt!

J&J

 


Funny funny funny

                                        

Idag är en sådan dag.. Jag kan bara inte sluta lee:). Evrything is FUN!

Hade ett viktigt möte idag också där man absolut inte får börja skratta! Tror du inte jag gör det..Haha! Fy vad hämst det var höll på att brista i skratt hela tiden och samtidigt va jag tvungen att lyssna och koncentrara mig, men HUR LÄTT ÄR DET! När man sitter och nästan biter av sig tungan för att inte explodera av skratt..............


Johanna



Sitter just nu här vid fönstert och solen lyser rakt in i mitt nystäaderum :) .. Är skit hungrig så väntar på att maten ska bli klar haha!

----------

Lördagen tillbringade jag med Sofie!

På väg mot lillatorg i våra superklakar blir vi indragna på en födelsedagsfest, vi går in och minglar lite. "Är dem äkta? .. Bufaloo Sofiee?" HAHAHAHA..

Sen blev det vidare till lillatorg..


                                                                                                                                            

                               

                                          


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0