För vi ÄLSKAR Fredagar!

Fredag idag:D Love it ! Har precis tagit mig en tupplur efter en fullspekad dag, och nu är jag lika pigg igen.. Äter blåbär och sitter i min handduk. Jag bara måste berätta om kykling/falafel rullen vi åt igår efter jobbet.. Alltså det var den godase rullen jag någonsin ätit, haha sjukt! Åt den i Bjerred tro det eller ej men den var suuuuper god. Top poäng där till dem! :D

Har lagt upp någon bild från när jag var i Göteborg med min familj.. ! =)

Nu måste jag börja fixa mig lite innan folket börjar dropa in.. 
Hoppas ni får en underbar fredagskväll! Puss&kram

The red lipsy






Bilder sen måndags!

The girls whit the red lips...... Walla !

Måndag

Sitter här och driker en stor kop tee efter en skön power walk. Tänkte igentligen ta en jogging tur men har en anning ont i halsen och en seg hosta som inte vill ge med sig.. Så det blev power walk istället! Jobbat hela helgen, cash, cash, cash;)! Väldens bästa pappa(L) ringde innan och berättade om min lön jag har fått denna månaden.. Ojoj:D, bättre än förväntat!:)



Samtal med lillebror och storebror innan, Älskar er!
*Kommer inte ge upp, tänker stoppa det! Aldrig att han skall få förstöra!

090722

 

USCH, vad dåligt jag mådde igår morse när jag vaknade.. Det blev ipren, den intelegenta verktableten! Direkt! Blev en för mycket drink där på etage i måndags.! Ajaj.. Är inte den som brukar känna något dagen efter annars men igår gjorde jag, fyy.

Mot kvällen igår var jag och åt på mando med mamma och lillebror. Har inte ätit där på fem år eftersom jag blev magsjuk  där senast.. Så varje gång jag hört eller sett namnet har jag bara kännt Ooh NOO.. Haha, men igår åt jag faktiskt där och det gick bra!

Idag var det slut på semestern och jobba som gälde... Hade verkligen behövt en semester efter semestern känner jag! Skulle varit super om det nu hade varit så;O.. Men ikke haha nu är det hard work! 
När jag kommer till jobbet idag säger Jonas och Malin Johanna du är helt lik Agnes! Hur många som helst har sagt det... Till och med när jag gick förbi en förskoleklass så skrek vissa av barnen fröken fröken där går agnes och pekade, HAHAHHAA...  Lite sjukt hehe!

Ha det bra allesammans! Inte för sådär jätte många läser men roligt för mig själv att titta tillbaka i i framtiden. Ciao bella.




Regnig morgon




Vaknade klockan 8 idag till samma väder som jag somnade till regnit och grått!.. Skönt väder att somna till men dock inte att vakna till.. Var bara hemma hela dagen igår och firade min lillebrors födelsedag:) Grattis gubben. Inte klokt vad tiden går snabbt. Efter kalaset blev det film & mys!

Falsterbo





Tuttlisa, hönsmamma & rödlock

Falsterbo med tjejerna i onsdags! Horseshow tältet var bombat!

Promenaden hem mitt i natten genom hela falsterbo skrattade vi oss igenom med en kille på cykel som även satte namn på oss...... HAHAHAHHAA!

Fina MOVES

Solade och badade med Sara igår. Fick upp färgen lite;). Framåt kvällen gick vi till stan och åt på jenses, mums & mys.. Eva ringde och är nu hemma från spanien igen:D jätte roligt att hon kommit hem... Träffade Eva och vi drog till scandic med min kära sisy.(L) Med fina MOVES dansade vi oss igenom hela natten hahaha:P. Riktigt ball!

Fantastisk dag igår och ännu en blir det idag! =)

jaa ett, två, tre leee hahahaha

mina änglar(L)

sarish(L)


090714

Vattenmelon! Ah, precis vad som behövdes.. (L)

090713



Har inte sovit ordäntligt på flera dagar.. Haft en massa sprall i kroppen och kännt att jag måste göra saker hela tiden NON STOP!!! Men igår tog jag slut och åkte till mormor och morfar i falsterbo på relax. Tog mig ett bubelbad med massa god doftande oljer:), la mig framför tvn i en stor skön moronrock där jag sedan somnade och sov  i 12  hela timmar! UNDERBART :)


Göteborg



Kom hem från Göteborg igår där det bjöds på liseberg, shopping & scandic med la famely i tre hela dagar..Myys! En runda på borås djurpark blev det med. Roligast där var att titta på aporna speciellt den ena som klia sig i på rumpan hela tiden hahahah.. skit söt var han!








...Fest igår fest idag & fest imorgon... Ojojoj !

090705

Mysig söndag och en anning trött från igår...
Var på stranden hela dagen, middag hos mormor och morfar sedan blev det paaartyy! Mycket lykat!! Synd bara att vi fick dela på oss men jag och Sofie hade ju inte åldern inne.. :P !

Nej nu ska sova ska upp tidigt imorgon för att åka till Göteborg!:)

Ha det så bra allihopa... Puss&kram


party party


semester

Vilket super väder vi har..... =)

Min första semesterdag idag:)..  Vara ledig och få betalt det gillas! . Mysig frokust med lillebror och lillasyster i trädgården.. Därefter monolpol ute i solen, väldigt roligt spel det där haha...  Nagelstudion KL 13:) inom stan, utvidga gadroben lite;) med två fina sommarklänningar, en tunika och ett par skit snygga skor! .. I like .

Hem för att sola lite, men det var för varmt.... Imorgon blir det stranden!!


* min underbara lillasysters (L)

"franska eller neutrala"

 

Träffade Sofie efter jobbet... Tog en snabb runda på stan, hem till mig för att äta med min mamma, vidare till sofie där det blev jordgubbar, vidare till lillatorg där det blev ett möte och en drink med sara och sophia:).. Kvällen avslutades på möllan.




På torsdag blir det frokustmöte.. Då även min lillasyster(L) fyller år och det ska firas!! =)

Snart SEMESTER! Har bokat tid till naglar idag=).. Men har inte bestämmt om jag ska ha franska eller neutrala=).. Båda är super snyggt! (men dock inget prål med färger osv..)

Pratade med min lillebror(L) idag som är på mallorca.... Saknar honom massor!


RSS 2.0