GOTT NYTT ÅR!

Vilken skit dag jag hade igår från början till slut! Varför är det alltid så börjar dagen fel så är det alltid en massa andra saker som också går fel, jag kände att oturen verkligen förföljde mig... Läskigt! Aja, idag är det en ny dag och jag är kompis med mig själv igen, är peppad till 1000 för att fira vårat nya år, 2011 TVÅ TUSEN ELVA!!!!!! Ser framemot vad detta spännande år har att bjuda på.. =)

Har precis varit ute på en massa ärende, nu är jag hos mamma för att hämta mitt minnes kort till kamran, PAPARAZZI Johanna med sin nya kamra är redo för IKVÄLL!!!!! Måste hem och städa nu innan mina BABES kommer.. GOTT NYTT ÅR allesammans, hoppas ni får en lyckad kväll!

PUSSS.

27 Dec 2010

Haft en super mysig julhelg, trots allt jobbande... Har fått många fina klappar, hoppas ni med fått det! =)





Annas konstverk

Testar min nya kamra medans jag väntar på Jonna....



25 Dec 2010

Förfest hos mig, fest hos dani sedan Torso Twisted...



Merry Christmas!

Klockan är nu över midnatt och det är nu den 23 december! Imorgon är det julafton!!!! Jag börjar redan firandet idag när jag fått några timmars sömn och inhandlat dem sista klapparna jag inte hann igår;) Det finns nog inget mysigare än julen, jag älskar den!


"bara för att jag inte firar med köttbullar och släktingar"

Fick en Inbjudan....

Alla som vill fira jul på Ps vis ni är välkomna till mig på frukost sen kör vi på.
Och till alla andra som måste fira med sina familjer är välkomna på kvällen!

X - Haha, du är galen!

P - Varför det bara för att jag inte firar jul med köttbullar och släktingar ??

HAHAHAHAHAHAHAHAAHA



10 Dec 2010

Heeej! Jag har inte fått bilderna från förra lördagen än... Hoppas allt är bra med er! Med mig är det suuper, det är ju FREDAG! =)

Mina veckor och även helger är knökade och jag känner att jag knappt hinner med mitt lilla hem, imorgon blir det storstädning innan julfest!

Idag har jag först jobbat och sedan utvidgat min sko gadrob, riktigt nöjd med mina inköp kommer användas flitit båda paren... Ikväll åt jag och min familj på MANDO, där vi firade vår älskade pappa i efterskott! =)

Sitter just nu och målar mina naglar röda och fina tills imrogon... Sen ska jag sova

Pussss LADY IN RED!



RSS 2.0