27 Juli 2010

På fredag börjar min SEMESTER ! =D


Nattugla .



Jag vet jag borde sova nu ska upp snart.. Men varför har jag alltid så svårt att lägga mig? jag hittar alltid tusen saker jag måste göra just innan jag ska sova haha.. Mika brukar lägga sig vid 21-22, alltså förstår inte hur du lyckas! Nej men nu är klockan 01.30 jag ska upp 05.30 jag borde skämmas och det gör jag så nu springer jag till min säng så jag får några timmars skönhetssömn.. Gonatt!

20 Juli 2010

Körde världens boxningspass igår och vaknade med världens träningsvärk idag, riktigt skönt! Tog i så jag höll på att spy fine jag är otränad men när det tar emot tänker jag alltid på mitt mål eller att jag tävlar mot min värsta fiende, då ger man aldig upp! Får värsta kicken alltså, LOVE IT! När man haft uppehåll ett längre tag är det jävligt svårt att dra tummen ur röven, I know men det är bara att göra det!!! Imorgon kör vi igen , yeeey .


OMG


My feelings for you


Båstad bitch !





 I bilen på väg till båstad igår, riktigt GALET ! Haha , vi var på två uteställen där och sedan på den FETASTE båten jag sett i hela mitt liv!

Fan vad ont jag har i min svans idag efter att sutit bak i mikas bil, aldrig mer haha  . .

14 Juli 2010



En arbetsdag kvar sen LÅÅÅNG LEDIG! =)

waka waka


Hej bloggen det var inte igår . .


Har varit heelt slut hela dagen och sovit halva. . Har nästan kännts som jag skulle bli sjuk, eller bara varit heeelt sluuut? Har dragits som en magnet till sängen hela tiden och krypit ner under mitt svalkande täcke och kommit på mig själv att jag borde vara ute och njuta av solen men nej faaan vad skönt det var att bara ligga i sängen hahaha. Nu ikväll har jag varit pigg såklart. Är ifosäg en kvällsmänniska, älskar kvällar! Önskar att dem varit några timmar till. .


Några bilder från midsommar







RSS 2.0