31 Okt 2010

Träffa mina judokompisar nu i veckan som jag inte träffat på nästan tre år. Sjukt kul att träffa dem och så olika våra liv ser ut idag. Men vilka minnen vi har! Vi var med i landslaget samtidigt, var på resandefot nästan varje helg och hade träning typ varje dag. Det var mycket blod, svett & tårar men SHIT vad kul vi hade det! Japan, Italien, Frankrike, Holland, Tyskland, Österrike, Litauen, Tjekien, polen och ja gud vet vad alla ställan jag fått åka till pga judon! (L) Sitter här och känner hur mina ögon börjar fylla sig, denna tiden är förbi....
Riktigt roligt att Emelie flyttat ner till lund, kanske blir judo snart igen? ;)

.
(jag, muffa & emelie)

TILL ALLA ER SOM ÄLSKAR KRÄFTSKÄRTAR, NU 19.90 PÅ COOP X-TRA!

 

Vet dock inte om där finns några kvar på värnhem jag och Sofie köpte nog upp alla där igårkväll... Hahahaha;)

Oh happy day

Tack Sara för hjälpen med kyklingen, jag är alltid nojig när jag tillagar kött att det inte är tillräkligt genomstekt! Men mäster kocken Sara var här och lugna mig....;) Vi gjorde en sjukt god thaigryta med kykling, röd curry & bambuskott, MUMS! Detta ska jag bjuda mina kusiner när dem kommer på besök imorgon... =)

Kan förövrigt berätta att jag haft en riktigt bra dag! Allt är bara så braaa, exsakt ALLT! Inte för det inte brukar vara det men idag är det något extra! :D Älskar mitt liv och alla mina nära & kära. Massa kärlek! Hoppas ni haft en lika bra dag, PUSS!



Världens sötaste...... (L)

24 okt 2010


Ullared

Fick två timmars sömn inatt sedan åkte jag, Mathilda, pappa och Lotta till ullared.. Mina fötter är inte levande längre, hahaha :( ! Kände egentligen helt mycket för att göra något ikväll med men jag lyssnar på min kropp och min pappas klocka ord för jag är HELT sluut! Puss.


23 Okt 2010

Va på invigningsfest med dani igår på viktors nya bar, där det var gratis dricka och tilltugg hela kvällen... Vi satt vid samma bord som skånefruarna, hahhaha ! Efter mötte vi upp mikaa och emelie, =).




Bye bye brunette

Nästan alla färgar håret mörkt mot hösen, jag känner att det behövs lite ljusa slingor som lyser upp alla mörka höst färger.. Efter ett misslyckat försök hemma gick jag till frisören igår. Blev sjukt nöjd som vanligt där, Silvia vet alltid exsakt hur jag vill ha det!:) Tyvärr är min kamra sönder för tillfället så kan inte visa bild, men det kommer... Pusss

Bröd & svart korv?

Påväg med Sophia till Malmborgs för att köpa bröd....


tror du inte brödet är slut när vi kommer? hahaha ! :(



Dagen annars har varit lugn, Sophia har varit här hela kvällen.. Vad vi ätit tänker jag inte berätta, hahah.. Jo skoja vi åt SVART KORV! Hahaha alltså jag hatar ibland att jag gillar det för det låter så jävla äkligt att man knappt kan säga det! (jag menar blodkorv). Kan dem inte ändra namnet? Även om det är det så kunde det ju heta något mer apptitligt, för gott är det ;) .  Fick även hjälp med att ändra min blogg lite, TACK (L).

Här kommer lite bilder på hur jag bor.... =)











/ Johanna.

Hallo



Halloo, haft en skön hemmakväll med några vänner på besök.. Storstädat idag - CHECK! Varit på banken- CHECK! Mitt öga har blivit så fint nu igen och jag är så glad för det! Idag när jag var på återbesök hos läkaren kände han inte igen mig, han stod och titta på mig medans han sa mitt namn och så reste jag mig upp.. Det såg ut som han skulle tappa hakan medans han sa - AMEN guud jag kände inte igen dig, vilken förändring! :) Äter dunderkuren veckan ut...


Har ni sett HATCHI?

Har ni inte sett den, se den! Man smälter, så himla fin den är! Kan ju rekomendera er att tvätta bort sminket innan bara, tårarna kommer i floder......... Vilken KÄRLEK!


Min familj smälte som SMÖR hahaha... Snart får vi en liten hatchi... :P


GRATTIS FIAAAA

Hon kom in... Om 2 ½ månad åker hon till sitt efterlängtade Australien (som hon pratat om ända sendan hon var liten:P) Hon ska börja plugga där, kan inte fatta det än... You go girl ! Är helt glad för din skull!! Bara du inte stannar där och träffar någon astralienare gifter dig och skaffar barn, vilket ifosig inte skulle förvåna mig........ :(. Pusssss 


Vi kommer sakna dig........... (L)

I stallet med min lillasyster


Mathilda(L) med sin nya häst Silver..


Mathildas andra häst Donyör.. (L)

Ooh snart kommer vår lilla hundvalp hem till lomma, =) !

15 Okt 2010



Igår sov jag hela dagen och idag har jag varit helt borta, fast nu känner jag mig faktiskt lite bättre kan det möjlightvis vara medicinen som redan hjlälpt.. Har en väldigt lugn helg framför mig där jag bara ska vila mig och mitt öga, kan ju inte ens visa mig ute! Ska försöka göra brokoligratäng ikväll och uppdatera lite här...

Hoppas allt är bra med er och att ni får en bättre helg än mig.. Hörs sen! Kramis

15 okt 2010

Mitt öga har svullnat upp ännu mer så igår åkte jag till docktern med mamma och va där på återbesök idag! På bilden nedan ser ni hur snygg jag är... Galet !


13 Okt 2010

Vaknade idag och kunde knappt öppna mitt öga.... Skit läskigt rignde mami och mami kom förbi har fått världens fetaste vagel! Ajaj . Ser ut som jag har fått en rak höger hahah. :( .

HÖST! :)


.

!!!!!



RSS 2.0