Onsdag!

Fy vilken hämsk morgon jag hade idag !!! Vaknade 07.10 av att telefonen ringde.. - Johanna du vet att du jobbar 08.00 idag!? Jag bara - Ehh NEEEJ jag är ju ledig!! Att det ens kan stå fel på sheman, illa illa.. Tur Lina såg det och ringde haha.. Jag kastade på mig kläderna och rusade iväg till jobb.. Jag som trode jag var leeedig! Var ute igår, men som tur va så blev det inte allt försent.

Imorgon ska jag oprera mitt knä.. Och nu ska jag ta en dusch sedan kommer pappa och hämtar mig!=)

KRAM.


Söndag

Fick ett jätte fint album av mina fina vänner igår... Vilka minnen! Såå roligt att få, blev jätte glad!!!! :) (L) 
 
 
   

Hade en suuuper kväll! Med alla mina underbara vänner! Vi började kvällen hemma hos mig.. Sedan blev det crown och efter etage! :D

Skön Söndag idag har bara tagit det lungt, gått en promenad med sara och ätit ostbrika med världens bästa mamma(L).


Loove.


Min 20 års fest

Lite bilder från min 20 års fest! =)






















24 Septemper


 
Kom hem från resan i lördags.. Suuper skönt hade vi:)!

Eftersom jag fyllde år när vi var i väg firas min 20 års dag på lördag:), temat blir porrigt haha;D

Somnade 21.30 igår har inte somnat så tidigt på jag vet inte när, men skönt var det. Vaknade helt pigg halv 6 lagom till jobb som jag började 07.. 

Annars har jag bara jobbat 7-14 idag sedan var jag i lund hela dagen!



na na na

Var hos frisören igår.. Håret blev någon nyans mörkare:) klippte även bort det slitna. Skönt! Är så glad att jag börjat hos Silvia hon är BÄST!




Allt är fixat, packat och klart...

Nu åker vi om några timmar! =)

söta sara

Ha det så bra här hemma / J

Seeeeemester!

Semestern har börjat;)! Har massa saker att fixa idag.. Börjar hos frisören 10.00! :D


090909

Jobbat 7-14 varit hos polisen och hämtat ut mitt pass=). Träffade mamma i stan åkte och åt gyros talrik med bröd! Super goood va den..  Efter det åkte vi och slumra till i solariet.
Träffa Sofie och Sophia åkte och handla smink och krämer som behövs till resan;), endast två dagar kvar nu... yeey :D. Sedan cykla vi och lämna av Sofie vid solariet som skulle sola medans jag och Sophia handlade annans och en godispåse till Idol.. Hahah vilken dålig självinsikt människor kan hahaha, skit ball! Nu ska jag ta mig en dusch sedan hoppa i säng är så himla trött idag. Gonatt!

Girls Just Wanna Have Fun

Kväll hemma hos Mikis sedan etage ;D








Ronja (mikis katt), nästan mer galen än Theo..... Hahah katten har damp!


Friday..... LOVE! Ortoligt ...

Friday..... LOVE! Ortoligt skönt med helg=), jobbat många tidiga mornar denna veckan men som tur är har jag jobbat mycket med Therese min söta kolega så jag kunnat lifta. Vilken skilnad det är att få sova 30 min längre på morgonen!!! :)

Var och solade solarie innan, har inte solat solarie på jätte länge.. Brukar inte sola, jag föredrar BUS! Det skadar inte huden utan är tvärtom bra om om man använder sig av rätt produkter!  Bra grejer det där.. Men nu inför resan blir det solarie ett par gånger;). Det är snart, bara en vecka kvar imorgon! Helt GALET! :D

Ikväll ska jag till mikis, är helt förälskad i hennes lägenhet!

Seeee yooou sooon Mikeee;)


RSS 2.0