Sommar och sol



Vilket underbart väder vi fått....
Hoppas, hoppas, hoppas det håller i sig . ! :D

Sista dagen imorgon på jobbet sedan är man ledig några dagar.. Ska till pappa(L) i lomma(L) och även ner till falsterbo(L)... Sola & bada? kanske det blir första dopet för i år? jaa det återstår att se.. :P

Efter min lilla ledighet så är det bara en vecka kvar på jobbet sen är det SEMESTER!! :):) Skööönt.! Skall även bygga mina naglar då!:D


Midsommar!

Midsommar i år firades hemma hos mig med vällkomsdrinkar, super god mat, andra drikar, sång och musik.. Som mina tre kära barndomsvänner(L) fixat. Ur gulligt! ..... Själv har jag jobbat häken av mig hela veckan!
Tack för en trevlig kväll!:) (L)... Framåt kvällen skulle vi ev. ut men orkade inte utan gick och la mig ist:). Men blev därefter väkt ett antal gånger under natten av en ringade telefon... ah, haha.

Dock blev det inte många bilder!! Utan mycket filmande ist, haha... Men här kommer några bilder på engagemanget :)





"Trött"



Sitter här och dricker en kop tee ( bluefrutie, jätte gott! :) ) Är väldigt trött ikväll så nu ska jag hoppa i säng... Gonatt, sovgott! (L)

Home sweet home..!

Jobbat 1445-21..  Home sweet home.! I fredags var det student sen hem till lomma.. Lördags träffa mikis och Ronja.. Mjaaaaaaaaau. Sedan lillatorg hela kvällen. ! Fyyyy alltså vilken äklig taxi vi sedan åkte (med alex och hans kompisar)
, skrek hela resan .. Som han körde !  :O Åk aldrig svarttaxi! hahaha.

Titta precis på film med pappa och lotta (L) , Myyys ! Nee nu ska jag sova.. puss ciiaociaao


Studenten!


:)

:)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------



*Jag förstår mig inte på dig.. We had the past, but we dont share the future!



 


Helloo


Har inte gjort allt för mycket idag.. Sov från 23.00 igår  till elva idag! Behövde verkligen sova ut, så det var skönt:).. Sen har jag bara slappat framför tvn och tittat på en massa serier. Passa bra en sådan regnig dag! Lata lata lata sig hahaha. (Mycket skönt med sånna dagar ibland!) 
Frisören imorgon! :) Behöver verkligen klippa mig och fixa utväxten... !  Väntar nu på att maten ska bli klar sen ska jag träffa en pingla. Igår var det en sådan depp dag vet inte riktigt varför, en bidragande orsak var mensen! Mot kvällen blev det en lång promenad med Sara.. Vi gick för att handla jordgubbar men tyvärr blev det inga jordgubbar utan vi fastna vid skorna och jag handla ett par inneskor ist, riktigt sköna var dem....

Mormor och morfar är hemma från Spanien(L)... Det var faktiskt min mormor som rekomenderade denna frisören jag skall till imorgon. Spännande spännande...



jag och mormor på mallorca september 08

Student, krokodiltårar, SMÖRGÅSTÅRTA & bröd!

Åh, vad jag är trött på jobbet just nu.... Allt är så stressigt! Man bara Ööööö neeeej PALLA . ! Menmen brukar ha sånna peraioder! Som sagt det går ju upp och ner! Möte imrogon hoppas det går bra!! Sista dagen imorgon sen är man ledig några dagar =), skönt!


 
  

Förra veckan var det massa studenter och festande, skulle egentligen på student idag med men har jobbat och är helt slut... Student igen på fredag! Vilka känslor man får när alla tar studenten! Kan inte fatta att det är ett år sen.. Galet!  Krokodiltårarna forsade när sofie sprang ut :$ ! .. Inte lönt att macka sig där inte.. Godaste maten var på evas student SMÖRGÅSTÅRTAAN joannaaa haha, sen måste jag även nämna bröödet på saras ojoj..

Efter två studenter i fredags blev det hip, mycket lyckad kväll! :) Förutom att jag blev av med min mobil i slutet, och inte kunde hitta den.. Sjukt vad beroende man är av sin mobil !!! Hämst att vara utan den man känner sig som ett häändiikääpp! Det blev lördag och jag ringde hip men fick inget svar.. Fixar fixar ny mobil! På kvällen ringer en kille - Har du tappat din mobil på hip?!
- JAAA, d har jag! :D:D Ååhh, vad glad jag blev.. Vilka snälla människor vi har i denna stan... !:)


RSS 2.0