Valborg!

Jaha då var det Valborg.. Hoppas ni har en kanon dag/ kväll.. Själv ligger jag hemma och knaprar piller, min feber har inte gått ner ännu så det blir sängen för mig..




SJUK


Innan frös jag så det gjorde ont i bröstvårtan, nu svettas jag floder...

Vaknade upp idag med 39 i temp:( Skit störigt och så är det Valborg & Lottas fest imorgon.. NOO! :(
Hoppas verkligen jag är frisk tills imorgon...

Hoppas allt är bra med er! <3

I Believe





24 April 2010

Varit i stan med Sophia(L) hela dagen och på vägen hem stanna vi i parken för att njuta lite mer av solen:)




Hon cyklade som en galning och bak satt jag som ett äändiikäp..

 


06.40

Klockan är nu 06.40 och det är lördag morgon. Vad gör jag uppe? Troligt om jag skulle jobba eller varit ute men så är inte fallet.. Jag somnade gott i min säng vid tolv tiden igår och vaknade nu och känner mig piggare än någonsin? Strålen av sommarljus som skymtade in i mitt rum gjorde sitt. . Hoppas nu det håller i sig =) 

För tillfället bor jag i Michaas lägenhet medans hon ligger på plajjan och steeecker! Men inatt var jag hemma på besök. . Pratade med min lillebror som varit på sitt första disco på lindeborg igår, han dansade med en hel del snygga tjejer haha:), Aww, jag kan inte fatta att mina små syskon börjar bli så stora.  Det var inte längesen jag höll dem i famnen och matade dem med nappflaska. . Nu börjar både Johannes & Mathilda snart i högstadiet.. Själv minns jag högstadietiden som igår. . Shit vad tiden går! Loveeilove .


“Vi har fått en dockter i huset , Ha ha ha. . ”

Stackars Sofie gumman som har en fete inflamation på benet AJ AJ AJ stackare... Sofie kommer hem till mig innan för min mamma (sjuksköterska i över 20 år) ska titta på den och ALLTSÅ tror ni inte han börjar.... Joojooo alltså , Jag tror vi har fått en DOCKTER i huset. . HAAHAHAHAHHAHAHAAAHA JAG DÖÖR. !

15e April 2010



HO HO whats happened in my mind . . . STOP!



Fredag imorgon! :D

14e Aprils morgon säger vi

Vilket solsken man vaknade till idag, UNDERBART... Nu är det bara på med glasögonen sedan blir det frulle i trädgården, myyys. Efter blir det jobb jobb underbara jobb tre tajta pass sedan är det heeelg och jag är ledig hela och har FF, oh oh ohh. . Hoppas ni får njuta hela dagen ute i solen själv ska jag nog ta någon tanta på jobb på en lång promenad vid havet ..

P & K







13e April 2010




Blev hämtad av Michaa med sin nya fina bil innan idag och vi tog en runda till lilla och åt middag på Saras resturang, såå gott! Idag kunde vi äntligen använda våra coola solglasögon på uteserveringen;) hahah , SWEET. ! Hoppas ni haft en underbar dag! Nu ska jag sova..

Natti nattii.

12 April 2010

Vilken skön måndag, är ledig imorgon så det känns extra skönt.. Jobbat 8-14 idag sedan hem för att vila lite och råkade somna till behövde nog vila ut efter helgens arbetspass haha.. Ikväll var jag med tjejerna på Fridays, blev en massa prat och myyys =). . Älskar att dem öppnat uteserveringarna igen, det är så mysigt :) . Tack för ni finns, LOVE you girls <3








Avtryck

Någon bild på när min pappa gör betskeneavtryck på mig i tisdags.. Pratade med pappa igår och dem är redan klara så nu är det snart........ Tandblekning. Spänninde :)






9 April 2010



Idag vaknade jag som på bilden ovan inget kändes kul och allt allment jobbigt...


Tog mig en promenad i det gråa vädret, vilket känndes väldigt skönt till detta gråa humör, perfekt. . När jag gick förbi ett solarie slog det mig att min bränna börjar försvinna så jag tog en vända inom och beättra på den lite.. Nu ligger jag här med min lapptopp i sängen och läser en massa skvaller.. Detta var början på min fredag men jag känner redan hur den börjar ändra sig kanske solljuset från solariet hahaha... Pusss på dig min gurka.



8 April 2010

Städat och fixat hela rummet idag och rensat gadroben:), skönt.. Även fått igång internet på min min mini data, så nu efter ett halv år kan jag äntligen börja användada den på riktigt.. Nu ska jag äta fläskpankacka haha vi hörs sen pussskram







Njuter..




 

2 April

Mycket trevlig fest igår hemma hos Daniella och Oliver som nyss blivit sambos, :)

Här kommer några bilder..




daniella & oliver


kärlek


daniella på g;)


"Borta braa men hemma BÄST"

Hemma! :) Vilken resa vi haft, helt UNDERBAR.. En av dem bästa i mitt liv:) Nu är man hemma igen efter 5 veckor, känns skönt det med.. Jag älskar den här känslan när man kommer hem till allt och alla när man varit borta... "Borta braa men hemma BÄST!" :)





RSS 2.0