Till dig....



Skön dag på jobbet idag, med rätt kolegor! <3 .. Snart bara två veckor till resan, ååh vad skönt det ska bli=).

Det är mycket nu ... PUSS!

090820

Försov mig till jobbet igår=/ och höll på att försova mig idag igen:O. Men den snälla taxi chafören rädda mig idag, han hade gasen i botten hela vägen till värnhem och jag hann bussen PRECIS! Har börjat sova i någon extra djupsömn vaknar verkligen inte av mina två klocker som jag alltid vaknar annars av.. Idag ska jag ställa fem !!!

 Äntligen fredag imorgon, häärligt! Endast tre veckor till resan.. Kom på att mitt pass går ut, så måste fixa ett nytt!

Var hos läkaren idag... Och det var som jag trode menisken är troligen paj :(, tråkigt men sant såå nu väntar jag på en titthålsopration i mitt vänstra knä... Mamma ringde läkaren igår och fick tid idag, tur man har kontacter!!! Så man slipper vänta såå läänge.

Imorgon ska jag ordna och fixa i mitt nya rum.. =)!

Pusss

Morgondagen är ett mysterium



Var rädd om din TID, tiden är ditt LIV..
Spill inte tid åt det negativa, när det finns så mycket av det positiva!

Gårdagen är historia. Morgondagen är ett mysterium. Dagen idag är en gåva. Det är därför den kallas för nuet. Lev livet NU!

Chaterresa för Johanna & Sara !

12 September åker vi.. Resan är bokad och klar! Åhh, vad skönt det ska bli :D 100 m till stranden och 200 m till centrum. Underbart! Robin vill joina oss, vi får se.. ;).


Träningsvärk

Vaknade med VÄRLDENS träningsvärk i armarna och bröstmusklerna igår och kunde inte komma på vart jag fått den ifrån.. Idag är det värre och jag har nu kommit på varför .. Jag och Mathilda gjorde armhövningar hos pappa i förrgår hahah.. Då jag visade att jag har en hel del styrka. Men måste börja jobba på min kondis!!!!!

Ikväll var jag ute och jogga i 30 min, härligt! Älskar att träna och ännu mer känslan efter! Har dock legat på latsidan aldeles för länge och känner nu att det är dags att komma iform igen.

Skön helg...
I fredags hade vi lite folk hemma sedan kom Sofie och vi pimpla lite vin efter 23 bar det av till stan för att träffa lite folk.. Vi kan ju inget annat än lykas göra kvällen braaa! ;D
Igår var jag jätte trött och hade en lugn hemma dag.. På kvällen blev det en skön promenad och efter film! :)

RSS 2.0