.



Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse .

Vicktoria & Daniel <3

KÄÄÄÄRLEK

Godmorning vietnam



Jag tänkte tipsa er om naglar på NETTO för endast 19 kr (inget lim till). Låter som ett skämt, men dem var faktiskt riktigt fina och satt riktigt bra!!

Alors on dance .




Hade en trevlig trip till helsingborg igår..


med dessa brudar!

.




Att vilja men inte känna . Its a fuuuking shiiit !

Onsdag




Har varit på utbildning med jobbet idag efter åkte jag och Sofie till lund och shoppa, åt och njöt av solen.. Hoppas på en lika fin dag imrogon!


Nu ska jag upp om bara 5 h, jag vill inte haha! :(


Taaack Mr L !


laddar inför ikväll med en kall fläsk file




Sitter här med musiken på högsta nivån och dansar lite lätt med ballarna mot stolen medans jag laddar inför ikväll med en kall fläsk file, mums. Kompis jag har insett en sak man ska aldrig fylla på sminket när man är ute, kanske ni förstår varför när ni sett bilden ovan, jag säger bara TIGERKAKA hahahaaha!

Var hos frissan igår och klippte topparna lite och la i lite colafärgade slinger i mitt hår för att få lite shiftningar:) Blev super nöjd, trivs skit bra i denna färg och tycker det bryter av fint till sommaren då man gärna använda en massa ljusa härliga sommarfärger!


Hej sommar Helloo brunette


Out of Reach


3 Juni 2010



Sola lite i trädgården innan idag och shit vad solen tar låg ute i endast 30 min och tyckte att jag fick bra med färg! Tog en promenad med Sara nu på kvällen.. Vi gick mest och lulla och snackade om allt mellan himmel och jord då kommer det en redbull bil och stannar och ger oss varsen redbull lite energi där ja tack sen fick vi eld i röven................


 Nu måste jag sova, ser att klockan är aldeles för mycket! Gonatt :)

2 Juni 2010

Vi firade sommaren idag med att grilla i parken nu ikväll.. :)


Michaa & Sara




RSS 2.0