Johanna har klippt lugg !


01.15

Slutade 21.30, träffade sara på bussen och vi åkte diiirekt hem till mig och tittade på mammas pojkar och paradis hotell.. Tur man kan se det på datan, har inte missat ett endaste avsnitt!! Över balla program båda två, hahaah.. Men får fetaa speeel på Julia i mammas pojkar!! HOPPAS Jane nockar henne!!!

Är ledig Fredag, Lördag & Söndag !! :D

Humöret är på topp för att göra helgen G A L E N tillsammans med mina pinglitas ;D !

 

Pusssh



Brigitte Bardot











Brigitte Bardot är en utav skönhetshistoriens mest tidlösa look! Den kurviga fransyskan, satte sin status som skönhetsidial redan 1956 med filmen Och gud skapade kvinnan.

Hon var både modell, sångerska, skådespelerska och blev även djurrättsaktivist på senare år. Men det som Birgitte främst kan skryta med, är faktiskt sitt utseende!
Brigitte var både vacker och gav alltid ett intryck av att vara nyss hemkommen från St Tropez med sin solbrända hy och sitt rufsiga strandhår vilket eftersträvas utav många unga idag! Både jag och min mormor är ett stort fan av henne..



känn rytmen ;)



Städar just nu hela mitt rum och jag älskar det när man samtidigt kan dansa och känna all denna rytm! Det pepar en nått fruktansvärt och får allt att bli så mycket lättare. . L O V E !




091118

Slutade 13.00 idag, var hemma i malmö väldigt snabbt:).. Lekte lite med lillebror J sedan gick jag hem till Sara där vi träffade S & S som hade full hår show! Hahah.. Synd att jag inte kan ladda över bilder från mobilen för annars hade ni fått se på HÅR;).
Mötte upp mamma och vi åt gyros.. När vi kom hem fastnade jag i telefon och efter ett tag kände jag lukten av lussebullar (mamma och johannes bakade). Hahah, är det inte lite tidigt!? Aja dem börjar i tid för att hinna med lite utav julstämmningen innan dem åker. Kommer sakna dem enormt! Men skönt ska dem ha det och kul kommer vi ha det at home;).. Nu ska jag duscha och sedan sova ska på utbildning hela dela dagen imorgon.. Adios!



16 November


Hej mina vänner! Nu fungerar min mobil igen.. Haha, ÄNTLIGEN! ;)
Har jobbat kväll med Lina idag, baggis... :) ! Sitter nu här och skriver insvept i en skön filt med ett brinnande vaniljljus brevid mig som doftar i hela rummet:)... Ska snart sova, Gonatt !










lite bilder från i fredags..


Daniella & Sofie


Jonathan, Johannes, Oliver & Viktor

Daniella

 

oliver, jonna, simon & johannes

 



Blev inte så mycket bilder med några :)


Hemma hos storebror

Vaknade precis hemma hos min kära bror råkade somna i soffan framför tvn och sitter nu här och äter nutella, GOTT! Gårdagen lyckades vi göra suuper och tack för all hjälp Sofie(L). .



one step at a time






091112


Sitter här med mina nya sköna ansiktsmask och har precis tittat på film och innan dess mammas pojkar, hahaha jag döör bobbys mamma är för rolig men idag sjönk hon faktiskt och var FÖR överdriven.. Den 15de November startar Paradise Hotell!! Kommer ständas: Söndagar och måndagar kl. 22:00 Onsdagar och torsdagar kl. 21:00.. Läängtar, haha!
Ska försöka lägga mig i tid ikväll har mycket att göra imorgon.. Dagen börjar på salongen klockan 10.00 sedan måste jag handla och hem till Jonathan för att städa och fixa och förbreda allt inför festen som sker i imorgon kväll :).





00.20

Har varit hos Sara hela dagen efter jobb och tittat på film och ätit soppa;) medans regnet öste ner, mys! Min mobil fungerar inte för tillfället, stööörigt! Får fixa det imorgon.. Önskar det fanns fler timmar på ett dygn! Nu måste jag sova.. Gonatt / J







Farsdag



Grattis världens bästa pappa! Älskar dig(L)


Hot



Titta på bilden och lyssna på låten...
Häärlig låt, häärlig bild;)



"Soppa är underskattat"


Lyckad kväll igår.. Vi firade Mikis som fyllt år nu i veckan hela kvällen och hela natten.. Gick och la oss runt 06 och 10 vaknade jag piggare än någonsin och satte på musiken och började städa bort allt från gårdagen medans mikis låg helt dekad i sängen.. Men tillslut vaknade hon av musiken som dunkade i hela lägenheten, hahaha... Sugna blev vi på soppa så jag sprang ner och köpe både gulash och ost & brokoli... Åååhhh vad gott det var! Soppa är helt klart underskattat! Buu, ska börja tillaga det oftare...


Lite bilder från igår..
















09 11 05



Lillasyster(L) på bilden..
Jag testade min nya kamra igår och Mathilda stälde upp som modell! Haha:) (L)


Igår föll dem första snöflingerna för i år här i malmö, helt GALET! Det börjar närma sig jul.. Känns konstigt, det var ju precis sommar... Hallåååå!?!? Var tar tiden vägen, den bara springer iväg.. Men inget emot julen för jag älskar den och all den mysiga julstämningen.. När alla ljus lyser upp alla hem och hus, Träden som glitrar, När man kan krypa ner och mysa under sin julfilt i soffan och titta på alla presenter som ligger under granen, Alla tända ljusstakar och en massa levande ljus, Julmusik, Alla julfilmer och all reklam, Kalenderavsnitten barnen inte kan missa, Baka pepparkakor och göra knäck, Doften av glögg och brända mandlar, All julstress för att hinna fixa alla julklappar och allt annat runtomkring..




barnen i bullerbyn


pippi långstrump


Älskar Astrid Lindgrens filmer.. Liksom Mathilda gjorde när hon var liten. I jul åker alla Astrid Lindgrens jul filmer fram igen. Finns inga mysigare filmer:)

"skön, bra och snygg"


(min gamla telefon på bilden)

Fick min nya mobil igår:) En skön, bra och snygg modell! OCH såå mycket bättre än min förra, haha! Är väldigt svag för just svarta, smidiga telefoner, som jag kan ha mitt favorit smyke i (ett strass hjärta) som blänker upp så fint till det svarta;)! Love.

THE KING OF POP



Var med min lillebror J och såg Mickael Jackson, "This is it".. Vilken känsla! Vilken kung...

R.I.P The king of pop ! Hans musik & dans kommer i tid och otid att förbli odödlig..
Love will never die!



MJ


Mysig höst morgon


1 November



Jobbade 7-12 igår sedan kom pappa och hämta upp mig och vi åkte på en shoppingrunda;). På onsdag kommer min nya mobil, spännande!! Blev en sen kväll på kalaset igår:) och upp tidigt skulle jag idag för att jobba hela dagen, är helt slut nu... Tur man är ledig imorgon! :)


RSS 2.0