Torso Twisted

Riktigt rolig kväll igår med ett härligt gäng på Torso Twisted! Bilder kommer...



"jag har blivit mamma"

Hej mina kära! Jag har gått i ide dem senaste veckorna, jag har jobbat, jobbat och jobbat. Det är tufft att ha två jobb alltså idag jobbade jag min 12de dag i rad där jag många utav dagarna haft dubbla arbetspassl... Puuuh ! ÄNTLIGEN fredag och jag är ledig hela helgen, sååå skönt! =) . Måste ju berätta att jag storm trivs på mitt nya jobb där jag förtillfället går brevid världens skönaste kille!

Ikväll är jag bara hemma och myser med min bebis, jag har blivit mamma för en kväll till underbara lilla Haiko... Att ha en hundvalp är precis som att ha en liten bebis och jag har nu kommit fram till att en bebis får vänta något år till;)

YÄÄÄÄÄH


15 Nov 2010


Grattis på farsdag pappa! <3

Loove you !


13 Nov 2010

Heeej
Vill skriva så mycket att jag inte ens vet vad... Det händer mycket nu!

När jag vaknade idag vill jag inte ens tänka på haha, to late! Fixat och städat hela lägenheten iallafall sedan blev det fredagsmys! Ska hoppa ner i min nyrenbäddade säng nu. Gonatt!

I belong to you
And you belong to me.

På en torsdag? Ja, med Capten Hill.... HAHAHAHA



GIRLPOWER !




"i mina platåskor"

Jobbat hela helgen, ledig idag.. Y e y ! =) .  Tvättar och städar i mina platåskor, det blir så mycket roligare då... ;)

3 November!

Efter en hel dag på entre med min lillasyster åkte vi hem till mig och gjorde tacos tillsammans med lillebror Marcus och även Sophia som kom på besök! =)










1 Nov 2010

Hade en riktigt jobbig dag på jobbet idag, möte upp Sofie direkt efter som haft en lika jobbig dag! Helt slutkörda och vrålhungriga som vi var på bussen hem får vi ett sms av urgulliga Sara om vi vill komma på middag! Vi bara -JAAA :D haha . Denna mumsiga hemmalagade pizzan och detta trevliga sälskap räddade min kväll! Tack tjejer, (L)


"en x-tra timme"

Så skönt med en x-tra timme idag, hade dock inte skadat med några till.. Nu ska jag sova, natti natti! En bild sen igår kommer här...



RSS 2.0