Långt hår!(L)



Vill att mitt hår ska växa snabbare.. Saknar mitt långa hår nuu!!


When Love Takes Over

Its complicated, it always is..



Har precis varit ute och gått en lång power walk och fått rensa tankarna lite med hjälp av musiken på högsta nivån.. Skönt!
Therese från jobb ringde mig innan idag och hon fixade så jag fick ledigt på lördag kväll så jag kan vara med på mitt eget kalas wooh, haha.. Ska endast jobba 7-12 med min homiie Sooofiie;) wohoo, andra gången vi jobbar tillsammans då :). KuuuuL! :D

"Kungar redan som ungar"

Har verkligen lyx shema nuförtiden.. Haha, sjukt sköna tider! :):) Åkte hem efter jobbet träffade Sofie och gick och åt på kniv och gaffel, GOTT! Sedan kom Sophia och vi alla gick en power walk, hääärligt! Efter gick jag hem och tog en varm, skön dusch och la mig sedan framför tvn och chilla med brushaaaan .


Johannes & jag

Som johannes uttrycker sig vi var kungar redan som ungar.. ;)


"på väg att ta världen med storm"

27 oktober, 2009, 8:00 i Kändisar

Agnes Carlsson på Revolution Lounge i Las Vegas.

Agnes Carlsson på Revolution Lounge i Las Vegas.


Den svenska Idol-vinnaren Agnes Carlsson är på väg att ta världen med storm. Hennes hitsingel "Release Me" ligger just nu etta på den amerikanska Billboard-listan och kommer även att höras i ett avsnitt av "Melrose Place".



Woooho, COOLT... GRYM TJEJ!

HEJJA AGNES
!! Hahah, :P


Inte för att låtarna hon gjort är mina favoriter men visst är hon BRAA och snygg för den delen med;). Dock älskar jag när hon sjunger dessa låtar ...... :)

 




MARC JACOBS



Längtar tills jag ska kunna använda mina MARC JACOBS glasögon konstant... Thaiiland!

Thailand är bokat!!!



Åker till thailand med tjejerna den 25 Februari , Woooohooooo...... ;D

091022

Jobba min sista dag idag och är nu långledig (fredag, lördag & söndag):) Skönt! Var med lillan på burlöv center igår.. Tog en fika och handlade stövlar, benvärmare och Ms första bh:P (inte för det behövs men allt sånt är ju sååå spännande i just denna ålder;):) ).. Till mig själv köpte jag en väst! :)

Nu ringer Sophia, ska ut med henne och handla naturgodis till Mammas pojckar!! :D Haha.


 


Helgen som var..

 

Blev en del utgång i helgen Sååklart aaha;D.. I fredags var vi på hip och i lördags på chili. Första gången för mig på chili, litet ställe men väldigt mysigt.. :)


Megan Fox!



    

Tjejen är heeet..

Mörkt hår till ljusa ögon, I LIKE!! Blir helt sugen på att färga håret mörkt när jag ser henne!! ;D

091016


Lillebror(L)

Efter jobbet igår åkte jag och Mathilda hem till mimmi och fikade. Sen åkte vi hem, Mathilda skulle till stallet och jag med lillebror på brottning.. Jag as garva halva träningen, fy vad roliga övningar dem gjorde men duktiga va dem.. Pusssssss

Idag är det FREDAG:D haft en skön dag på jobbet slutade 13.30, lyxtid! Nu väntar jag på att maten ska bli klar sedan ska jag till Sofie och vi har

All night Long

framför oss;D.

/ Johanna

I gotta a feeling

Uuu, vad kallt det blivit.. Idag åkte vinterjackan fram:)

Vad ska jag göra med mitt liv? vill jobba med många saker! ska jag plugga? till vad? när? var? Förvirrad 20 åring? Nej inte än, dagen kommer då jag vet! Nu vill jag resa..

Favoriten!

* Beroende framkallande..






loove .


En bit bara? Tror du på det själv eller?

Är godis sugen så jag tror jag smäller av....... HAHAHAHAHAHA! En bit? NEeeeeeeeJ då klarar jag inte det. Ibland är det okej ibland inte. Stååååå ut Mamasitaa(L)


19.05

Sitter här med sophia, vi är rastlösa vet inte vad vi ska göra än. Tar nog en promenad och rastar hunden! Jobbade idag 7.30- 14.00, baggis! Ledig två dagar nu.. :)

Hejsvej .

Söndag:)



Efter brottnings tävlingen och fotbolls cupen åkte jag till nova.. Hem till lomma kom jag med ett antal påsar.. Haahah! Duscha och fixa mig sedan åkte jag till malmö för att möta upp Sofie och sedan åka till mikis förfest där vi pimpla hallonsaft till musiken;)! Efter åkte vi till Turning Torso på "fest".. Helt sjuuukt fin lägenhet killen har! Vill haaaa :P . Sen åkte vi till etage!

Idag är det Söndag och jag är trött!! Jobb imorgon! . Tjingeling

Fredagsmys

Ikväll har vi haft fredagsmys ätit gott och tittat på film:). Imorgon ska jag upp tidigt och titta på när lillebror M tävlar i brottning, och efter se lillasysters fotbolls match. :)

Markus var på sitt första disco idag! Han hade 50 kroner med sig till läsk och drika. När han kommer hem säger
M - jag har 40 kroner kvar..
Vi bara - Jasså? då handla du inte så mycket?
M - Joo det gjorde jag, men tjejerna betalade för en dans.... Hahha så söt !




If I used to love you


Fridays


"Lill lördags kväll" var S, J & S var hos sofie där vi fixade oss till bra musik och ett glas vit;) Sedan blev det fridays.....








Skön låt!



Entre

 

Sophia väkte mig vid tio idag.. När man är sjukskriven får man faktiskt sova hur länge som hälst, haha skönt;)! Känns lite dumt men känns faktiskt lite som jag har semester, är ju inte sjuk förutom mitt knäs lemmar som gör att jag inte får börja jobba fråns den 11 oktober. Vi tog en lugn runda på entre, där vi åt brunch på kniv och gaffel.. mmm :). ! Fyy vad mycket tråkiga kläder det finns i affärerna nu!! Men det blev lite basplags inköp, sedan en massa blommor till våra kära..
Hem och fixa till mig lite, sendan åkte jag till farmor med Daniella, min kusin.. Farmor bjöd på jätte god mat, där till hade vi en massa att prata om hela kvällen.. Jätte mysigt hade vi!=)


Fick detta fina oliv träd av Daniella:)

När jag kom hem fick jag och Sophia rycket att gå ut, vi ville inte sitta hemma vilket Sara och Sofie gjorde. Så vi hoppade in i deras trädgård och skräämde dem, då menar jag verkligen skräämde dem. SHIT vad rädda dem blev hahahha. STAKARE, (L). Pussss!
Sedan gick jag och Sooo vidare:P. Nu ska jag sova, Gonatt på er!

Helg med massa film

Har inte gjort allt för mycket denna helg, mitt knä är stort som en fotboll! Så har haft mjukis dräkten på mig hela tiden och suttit med benet högt.. I lördags mådde jag sådär och bara låg i soffan under täcket och tittade på film. Regnet slog mot fönstert och gjorde en mysig stämmning. Igår blåste nästan huset omkull och det blev ännu mer film.


RSS 2.0